innity

pages

Friday, July 7, 2017

VIDEO Pendatang Pakistan "CALL" PM Najib Jadi Viral



Komen Netizen:

Halifah Bani Marwan Kahkahkah dtg sini hidup dah senang bukak kedai jual mcm2.org malaysia bg ruang pada korang.tp korang siap begurau senda lg😂😂😂😂terbaekkkk pakistan.ini mcm laaa ambik kesempatan pd org malaysia kasi gurau2 sinis





😂Anvtec Eg Rakyat sendiri pun tak respect pm, org luar lagi la tak respect.Cari punca knp sbb org tak respect.Org luar permainkan pemimpin, kutuk pemimpin...kita rakyat msia ni pun terbiasa kutuk pemimpin2 luar.Sama jer....

Zukhairi Jaafar Itulah nilai seorang pm bernama najib bukan di perbudakan oleh rakyat sendiri malah pati pun berani perlekehkan dia, nilai lagi murah dari ikan kembung di kuala kedah

Hazmi Salamon Mana abg long kawasan jamal jam rani kulup ayahda kasi picah ini worrangg



4 comments:

  1. Satu contoh masyarakat dunia memberitahu malaysia, kita mempunyai perdana menteri menyamun wang dan harta rakyat atau negata kleptokrat

    Maksud wang rakyat adalah seperti kwsp, kwap, tabung haji dan kewangan negara.

    Manakala harta adalah seperti ipp janakuasa,tanah trx, tudm sg besi, forest city, proton dan lain2 lagi yg dijual mengikut harga lelong, harga borong kepada negara china dgn harga amat murah.

    Semuanya dilelong dijual borong tanpa kebenaran rakyat.

    ReplyDelete
  2. Ini lah nilai pee yem Kita dilayan macam babi oleh pati,Tak malu ke ? Nak pilih dia jadi PM kita lagi ke?

    ReplyDelete
  3. Nampak rakyat Malaysia tak faham aga ma. Bangla buat fitnahpun sokong bila kena kepada orang yang dia benci. Mana agamamu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bendul 8:14 faham agama??? Fahaman Agama apa pulak yang kamu faham???

      Nih bukan soal benci bangangggg! PM01 ada ngaku DUIT ada masuk 2.6 Billion kan??? Sekarang keluar temberang PM01 sampai 4 Billion yang masuk hoi!!!

      DUIT SRC 42 Juta ada masuk pun dia cuma kata tidak tahu wang itu dari mana...tapi belanja tahu pulak, ekkk???

      Bingai 8:14 PM01 sendiri ANCAM NAK SAMAN dah sampai 2 TAHUN beb!!! 2015 hingga 2017 nak saman hari SELASA...

      Bengap 8:14 PM01 yang gah kata TUNGGU AUDIT, TUNGGU SIASATAN...!

      So, jangan dok guna dan memburuk kan Agama dan soal agama orang lain andai kamu sendiri tidak soal NAJIBUGISLANUN apa....

      -menipu...pusing satu alam kelentong tukar cerita dari tidak ada hingga ada sampai ke derma dan lagi dan lagi...

      -mencuri dari 1MDB, SRC

      -membantras...orang yang sedang menyiasat kes 1MDB & SRC

      -menendang...TMSY Timbalan Perdana Menteri/Presiden UMNO sendiri...

      -mencantas...pegawai pegawai penyiasat

      -memberhentikan...Ketua Ketua di AGC, SPRM, BNM, SB dan sebagai nya...

      ahhh banyak lagi lah...tapi andai FITNAH mudah saja ini boleh dipatahkan...tapi apasal temberang spin bertahun tahun pun issue 1MDB dan SRC masih MELEKAT bak lintah!????

      8:14 yang bodoh yang dibuat atau bodoh yang terbuat...apa agama kamu menghalalkan tipu-daya, songlap, sengat, mencuri, salah-guna kuasa semua itu??? Mana agamamu nak tanya balik?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com